Teräsmiehestä monsterimetsästäjäksi – Smallville-tähti kiinnitettiin Supernatural-esiosaan tärkeään rooliin

Mielenkiintoinen casting-ilmoitus.

10.10.2022 23:30

21 vuotta sitten käynistyneestä suosikkisarja Smallvillestä pinnalle ponnistanut Tom Welling on kiinnitetty tärkeään sivurooliin Supernaturalin tällä viikolla käynnistyvään The Winchesters -esiosaan.

Welling nähdään toisen sarjan päähahmon, Maryn (Meg Donnelly), isänä Samuel Campbellinnä. Ikääntyneempää versiota hahmosta näytteli Supernaturalissa Mitch Pileggi. Wellingin roolitus julkistettiin viikonloppuna järjestetyn NYCC-tapahtuman yhteydessä. Hahmo saapuu mukaan kuvioihin ensimmäisen kauden seitsemännessä jaksossa.

The Winchesters seuraa Supernaturalin päähahmojen, Samin (Jared Padalecki) ja Deanin (Jensen Ackles), vanhempia heidän tavatessa toisensa ja aloitellessaan monstereiden jahtaamista 1970-luvulla. Ackles uusii roolinsa myös esiosassa toimien sen kertojaäänenä. Lisäksi hän on yksi sarjan tuottajista yhdessä vaimonsa Danneel Acklesin kanssa.

Welling ja Ackles ovat jakaneet ruutuaikaa keskenään jo myös Smallvillen aikaan. Ackles nähtiin mukana Teräsmiehen nuoruusvuosista kertovassa sarjassa sen neljännellä tuotantokaudella ennen kuin hän siirtyi päätähdittämään Supernaturalia. Kaksikon uusi yhteistyömahdollisuus The Winchesterin parissa on siis nostalgisen merkittävä tapaus.

The Winchesters käynnistyy Yhdysvaltain televisiossa tiistaina 11. lokakuuta. Sarjan mahdollisesta Suomen esityksestä ei ole vielä tietoa.

Alla The Winchesters -traileri.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa