Supernatural-kolmikolla menee upeasti – kaikkien uudet sarjat tilattiin kokonaisiksi tuotantokausiksi

Onnittelut ovat paikallaan.

13.5.2022 16:05

Supernatural päättyi loppuvuodesta 2020 ja sen päätrio Jared Padalecki, Jensen Ackles ja Misha Collins ovat edenneet kukin mukavasti eteenpäin omilla urillaan sen jälkeen. Nyt amerikkalainen The CW kanava ilahdutti heitä kaikkia yhdellä kertaa varmistamalla herrojen uusien sarjojen jatkotuotannon.

Kanava tilasi täydet tuotantokaudet Walker: Independence, The Winchesters ja Gotham Knights -sarjoista. Aikaisemmin sarjojen tuotannolle oli näytetty vihreää valoa vain pilottijakson verran.

Walker: Independence on Padaleckin tuottaman ja päätähdittämän Walker-lännensarjan esiosa, jonka tuottamisesta hän vastaa myöskin. Sen tarina sijoittuu 1800-luvulle ja seuraa Walkerin suvun elämää tuona villin lännen aikana. Osa alkuperäissarjan näyttelijöistä nähdään myös spin-offissa hahmojensa kaukaisina sukulaisina.

The Winchesters on esiosasarja sekin; Acklesin tuottama Supernatural-spin-off seuraa Winchesterin vanhempien elämää ennen alkuperäissarjan tapahtumia. Ackles tuottaa sarjan yhdessä vaimonsa Danneel Acklesin kanssa ja uusii siinä myös roolinsa Dean Winchesterinä – hahmo toimii sarjan kertojaäänenä.

Gotham Knights puolestaan seuraa murhatun Bruce Waynen adoptiopoikaa, joka lyöttäytyy yhteen kaupungin alamaailman jälkikasvun kanssa. Collins on kiinnitetty sarjaan syyttäjä Harvey Dentiksi eli Kaksinaamaksi.

Uutinen näiden kyseisten sarjojen varmistuneesta jatkosta saapui samaan aikaan, kun kanava antoi kirvestä monelle muulle tuotannolleen. Lopetuspäätöksen kohteeksi joutuivat mm. Vampyyripäiväkirjojen toinen spin-off Legacies, kulttisarja Siskoni on noidan reboot-versio sekä scifi-seikkailu Roswell New Mexico.

Kanavalla on aina ollut suuri luotto ja kunnioitus Supernaturalia kohtaan, mikä mahdollisti myös sarjan ennätyksellisen 15 vuoden mittaisen taipaleen. Ja he aivan selvästi luottavat sarjan sekä sen tähtien vetovoimaan edelleenkin, minkä nosti sosiaalisessa mediassa esiin myös Supernaturalin luoja Eric Kripke.

Supernaturalin kaikki 15 kautta ovat katsottavissa Amazon Prime Videossa, HBO Maxilla ja Elisa Viihde Viaplayssä. Walkerin toinen tuotantokausi pyörii parhaillaan Elisa Viihde Viaplayssä.

Lisää luettavaa