Terminator Genisys -ohjaaja Marvel-pestistään: ”En toivo kenellekään sellaista”

Terminator Genisysin ohjanneen Alan Taylorin edellinen ohjaustyö oli Thor: The Dark World. Taylorille ei jäänyt kovin mukavat tunnelmat tästä kokemuksesta. Tämän takia mies ei halua enää koskaan työskennellä Marvelin kanssa.

”Marvel-kokemus oli erityisen nyrjähtänyt, sillä ensin minulle annettiin täysi vapaus kuvauksissa, mutta jälkituotannossa koko leffa muuttui aivan erilaiseksi”, Taylor kertoi Uproxxille.

”Tätä kokemusta en tahdo enää koskaan uusia enkä todellakaan toivo kenellekään tällaista”, hän jatkaa. ”Genisys ei ollut samanlainen. Tarina, jota aloimme kertomaan on periaatteessa myös se, jonka viimeistelimme ja joka päätyi valkokankaille. Teimme elokuvaa varten paljon yhteistyötä, kuten pitääkin, kun kuvataan jotain näin suurta.”

”Olen nyt tehnyt kaksi ison budjetin elokuvaa ja olen oppinut sen, että kun sinulla on 170 miljoonaa dollaria muiden rahoja, pitää myös tehdä paljon yhteistyötä muiden kanssa.

Taylor kertoi myös, että hän ei ollut ollenkaan tyytyväinen siihen miten tuotantoyhtiö spoilasi jo trailereissa John Connorin olemuksen. ”Tiedän kyllä, että tässä oli paljon haastavaa matematiikkaa takana. Markkinointiporukka arveli, että ihmiset luulevat leffaa rebootiksi, eikä kukaan meistä halunnut tehdä James Cameronin kahta täydellistä Terminator-elokuvaa uudelleen. Heidän piti tehdä mitä tekivät, jotta ihmisten näkemys elokuvasta muuttuisi”, Taylor lopettaa haastattelunsa.

Lähde: The Wrap

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut