The Crow -ohjaaja Alex Proyas tekee Sister Darkness -nimisen kauhuleffan

Goottilaista kauhua. Henkinen jatko-osa The Crow’lle?

22.5.2022 12:31

Alex Proyas on tunnettu isoista studioelokuvistaan ja pienemmistä kauhuhenkisistä jutuistaan kuten The Crow’sta ja Dark Citystä.

Proyas tekee nyt paluun kauhugenreen. Hän kaupittelee Sister Darkness -nimistä kauhuleffaa Cannesin filmifestivaaleilla.

Elokuvaa kuvaillaan näin: Sister Darkness on naisvetoinen goottilainen kuumeuni, jonka keskiössä on makaaberi kosto. Elokuvaa myydään franchise-potentiaalisena. Se sijoittuu 1930-luvun Iso-Britanniaan, jolloin naiset olivat hyväksikäytettyjä ja marginalisoituja.

Sister Darknessin päähhamo on vastanainut ja onneton Alice, joka törmää kaksoisolentoonsa Islaan, jonka olemassaolon määrittelee verinen kosto sortajiaan vastaan. Taustalla häämöttää helvetillinen yliluonnollinen maailma, sekä pahuuden nousu aristokratiaa vastaan.

35 miljoonan dollarin tuotanto on Proyasin käsikirjoittama, ja se kuvataan hänen kotimaassaan Australiassa vuoden lopussa. Elokuvassa käytetään täysin virtuaalista uniikkia tuotantoprosessia, joka on hänen erikoisefektejä luovan pajansa Heretic Foundationin käsialaa.

Lähde: Bloody Disgusting

Lisää luettavaa