The Mandalorianista tutulle kasvolle vaaditaan potkuja

Disney

Jääkö palkkasoturin tie lyhyeksi?

Näyttelijä Gina Carano ei ole paitsi kaunis vaan myös osoittanut sopivansa muutenkin toimintagenreen. Mm. vuoden 2016 Deadpool-leffassa ja Fast & Furious-elokuvasarjassa nähty Carano palasi The Mandalorian -sarjan toiselle tuotantokaudelle palkkasoturi Cara Dunen rooliin, mutta nyt hänelle vaaditaan potkuja. Kerta ei ole ensimmäinen.

Vaatimuksen takana on Star Wars -fanikunta, joka ei ole ihastunut Caranon siviilissä antamiin lausuntoihin. Carano aikoi jättää Twitterin alkukuusta, mutta hän julkaisi kuitenkin some-alustalla jälleen mielipiteitään.

Runsas viikko sitten hän julkaisi viestin, jonka voi ymmärtää vastustavan pandemia-ajan kehotusta käyttää kasvomaskeja. Hän on lisäksi esittänyt väistyvää presidentti Donald Trumpia tukevia kannanottoja, kuten vaatinut presidentivaaleissa annettujen äänien laskemista uudelleen ja vaalivilpin tutkimista.

Osa The Mandalorianin faneista ei ole Caranon kirjoituksista pahoittanut mieltään, mutta osalle nämä poliittiset kannanotot ovat olleet liikaa. Disney ei ole kommentoinut asiaa vielä millään muotoa.

 

Lähde: Indiewire