The Walking Dead -sarjan suosikkipari palaa yhteen

Odotuksen ei pitäisi viedä äärettömän kauaa.

13.10.2023 13:00

Pitkäikäisen The Walking Dead -sarjan spin-off, The Walking Dead: Daryl Dixon on jatkanut monien suosikkipunaniskan, moottoripyörämies Daryl Dixonin tarinaa. The Walking Deadin lopulla Dixon heitti jäähyväiset läheisimmälle ystävälleen ja suuntasi kohti Eurooppaa yksin – katsojien harmiksi.

Se ei toki ollut alkuperäinen suunnitelma, sillä vireillä oli Norman Reedusin ja Melissa McBriden tulkitsemien Darylin ja Carolin yhteinen sarja. McBride jotui kuitenkin jättäytymään projektista omista syistään. Reedusin hahmon tie ei ole tästä huolimatta ollut yksinäinen, mutta Darylin ja Carolin toimivaa kumppanuutta on myös kaivattu.

Monen fanin iloksi McBride on nyt palaamassa tuttuun rooliinsa ja Reedusin rinnalle. AMC-kanava on jatkamassa The Walking Dead: Daryl Dixonia toiselle tuotantokaudelle, jonka alaotsikko on paljon puhuva The Book of Carol. McBride nähtäneen taas Carolina jo sarjan ensimmäisen kauden päätöksessä.

Näyttelijöiden liiton eli SAG-AFTRA:n lakosta huolimatta tämän spin-offin toisenkaan kauden odottelu ei venyne äärettömän pitkäksi. The Walking Dead: Daryl Dixon on listattu yhdeksi niistä tuotannoista, joiden kuvauksia on ollut lupa jatkaa myös nyt lakon aikana.

 

Lähteet: Collider, Deadline

Lisää luettavaa