The Walking Dead -tähti kertoi miten piti salaisuuden kohtalostaan yli vuoden ajan – monenlaisia temppuja

Spoilereita, jos et ole katsonut kauden ensimmäistä jaksoa.

25.10.2016 18:05

The Walking Dead -sarjan uusi kausi alkoi dramaattisesti. Nopeasti yhdeksi sarjan suosikkihahmoista noussut Abraham Ford (Michael Cudlitz) joutui ikävä kyllä uuden pahiksen, Neganin uhriksi kauden ensimmäisessä jaksossa.

Näyttelijä onnistui, ihme kyllä, pitämään kohtalonsa salassa yli vuoden ajan ja tekikin monenlaisia temppuja onnistuakseen.

– Onnistuimme levittämään huhun, että edes näyttelijät eivät tienneet mitä tapahtuisi (ketkä kuolevat). Näyttelijät saisivat tietää vasta, kun uudet kuvaukset alkaisivat, Cudlitz valaisi.

Niin ikään huhun mukaan kaikille kuvattiin varmuuden vuoksi kuolinkohtaus erikseen, koska sopimuksia neuvoteltiin uusiksi. Kaikki tuo olikin valhetta ja antoi näyttelijöille rauhan kysymyksiltä ainakin viiden kuukauden ajaksi.

Cudlitzilla oli myös muita kikkoja hihassaan. Hän värjäytti tasaisin väliajoin hiuksensa, matkusteli paljon ja oli jokaisessa kaupungissa vain vähän aikaa.

Erään kuntosalin työntekijä oli ollut huolissaan Abrahamin kohtalosta, sillä hän näki Cudlitzin useampana päivänä peräkkäin salilla. Cudlitz vastasi uteluihin, että on huomenna lähtemässä kuvauksiin, mutta vaihtoikin vain kuntosalia.

Itse hahmonsa kuolemasta näyttelijä totesi, että jos liittyy The Walking Dead -sarjaan näyttelijäksi, ei pitäisi olla yllättynyt hahmonsa kuolemasta, sillä ne kuuluvat sarjan luonteeseen. Cudlitz, joka on itsekin sarjan fani arvelee myös, että tällä hetkellä kukaan hahmoista ei ole turvassa.

Lähde: New York Post

Lisää luettavaa