The Walking Dead -tähti paljasti päätöskauden kuvausten brutaalin puolen

Rankkaa hommaa, vaikka eihän sarjassa muutenkaan missään lepolassessa istuskeltu.

27.11.2022 06:00

Harva hahmo pääsi The Walking Dead -sarjan päätösjaksoon asti. Yksi elävien kuolleiden keskellä pisimpään selviytyneistä oli Jeffrey Dean Morganin tulkitsema Negan. Sarjan kuudennella kaudella esitelty ja tuolloin monia tappajan elkeillään järkyttänyt yhteisönjohtaja harmaantui kausi kaudelta. Silti vielä päätöskaudella Negan nähtiin toiminnan keskellä.

Suosikiksi nousseen hahmon näyttelijälle The Walking Deadin 11. kauden kuvaukset osoittautuivat hyvin rankoiksi. Rujojen ja ihmislihaa himoitsevien kulkijoiden eliminoiminen heitti sarjan kuviin loppuun asti vaikka minkälaisia vammoja ja eritteitä, mutta Morganille kävi kehnosti myös aivan oikeasti.

– Luulen, että minulla oli rehellisesti sanottuna huonot kengät, ja vain hypittyäni ja pudottuani jaloilleni muutaman kerran – se alkoi melkein tyhjästä, hiusmurtumasta. Ja sitten se paheni, hän kuvailee.

56-vuotias Morgan mursi kiivaissa kuvauksissa ensin yhden jalan ja sitten loukkasi toisen melkein huomaamattaan. Hän kertoo saaneensa tyrän ja joutuneen lopulta leikkauspöydälle. Koska näyttelijä jatkoi näistä kuvauksista vielä The Walking Dead -spin-offiin Dead City yhdessä kollegansa Lauren Cohanin kanssa, kaikille operaatioille oli vaikea järjestää aikaa eri kuvausten välillä. Nyt hän on kuitenkin jälleen jaloillaan.

Morganin ja Cohanin spin-off valmistuu ensi vuodelle.

 

Lähteet: Screenrant, Collider

Lisää luettavaa