The Witcherin kolmoskauden tuotanto on jo käynnissä hyvää vauhtia – katso kuvat!

Kakkoskausi julkaistiin joulukuussa.

3.2.2022 17:00

Yhdeksi Netflixin lippulaivasarjaksi nousseen The Witcherin ensimmäinen ja toinen tuotantokausi ovat olleet suurmenestyksiä. Edellinen tarinakaari julkaistiin suoratoistopalvelussa 17. joulukuuta ja paria kuukautta myöhemmin sarja on jo polkaissut seuraavan kautensa tuotannon aivan kunnolla käyntiin.

Toiminnantäyteisen fantasiafranchisen luotsaajana toimiva Lauren S. Hissrich ja vastaavana tuottajana toimiva Steve Gaub ovat jakanut sosiaalisessa mediassaan kuvia tuotannon aloituksesta. Tiimi on tehnyt useampia retkiä luonnon helmaan Lontoon alueella etsiäkseen sopivia kuvauslokaatioita ja pitänyt myös suunnittelupalavereja sisätiloissa.

Tuoreimpien huhujen mukaan Geraltin (Henry Cavill) ja kumppanien seuraavia seikkailuja ryhdyttäisiin kuvaamaan jo ensi kuussa. Pääasiallinen käsikirjoitusvaihe saatiin pakettiin jo ennen vuodenvaihetta, sillä Netflix tilasi kolmannen kauden jo hyvissä ajoin syyskuussa.

The Witcherin kaksi ensimmäistä kautta ja animoitu spin-off-elokuva Nightmare of the Wolf ovat katsottavissa Netflixissä.

Lähde: Marie Claire

Lisää luettavaa