The Witcherin kolmoskausi aloitti kuvauksensa – synopsis maalailee pääkolmikolle uusia uhkakuvia

Toivottavasti kakkoskauden taso säilyy jatkossakin.

5.4.2022 10:00

Netflixin suurimpiin satsauksiin lukeutuva The Witcher suuntaa kohti kolmatta tuotantokauttaan joulukuussa julkaistun menestyksekkään toisen kauden jälkeen. Tuotantoa käynnisteltiin jo alkuvuodesta ja nyt projekti onkin edennyt virallisesti jo kuvausten käynnistämisvaiheeseen asti.

Asiasta raportoivat mm. sarjan omat sosiaalisen median sivut. Julkistuksen yhteydessä nähdään kuva pääkolmikosta – Henry Cavill, Anya Chalotra ja Freya Allan – istumassa selin taukotuoleissaan talvisen maiseman keskellä. ”Perheemme on jälleen kasassa”, sanoo julkaisun kuvateksti.

Tämän lisäksi Netflix tarjoaa nähtäville myös tulevan kauden juonisynopsiksen. Tekstin mukaan Geralt ja Yennefer vievät Cirin Aretuzan linnakkeeseen, jossa he uskovat tytön olevan turvassa häntä havittelevilta tahoilta ja jossa hän voi jatkaa arvaamattomien voimiensa harjoittamista. Pian kuitenkin paljastuu, että he ovat joutuneet keskelle monitahoisen vaarallista myllerrystä, jonka pyörityksessä heidän pitää taistella toistensa puolesta vielä entistäkin kovemmin.

Kolmannen kauden virallinen julkaisuaikataulu ei ole vielä selvillä, mutta kuvausten käynnistymisen perusteella Geraltin ja kumppaneiden tarinan voinee olettaa saapuvan suoratoistopalveluun aikaisintaan tämän vuoden lopulla.

Ennen tätä franchisen fanit pääsevät nauttimaan esiosasarja The Witcher: Blood Originista, joka sai omat kuvauksensa purkkiin marraskuussa 2021; sen julkaisuvuodeksi on kerrottu 2022.

The Witcherin kakkoskausi on saanut aiheellisesti paljon kehuja ja se nostikin onnistuneesti sarjan tasoa huomattavasti sekavamman ensimmäisen kauden jälkeen. Toista kautta katsottiin ensimmäisen 28 päivänsä aikana yli 484 miljoonaa tuntia ja se pitää englannin kielisten Netflix-sarjojen listasijaa kuusi. Suurin osa katsojista varmasti odotteleekin tulevaa kolmatta kautta siis positiivisin mielin.

Katso viralliset The Witcher -trailerit alta.

Lähde: Netflix Top10

Lisää luettavaa