The Witcherin kuohuttava näyttelijänvaihdos – suosikkifantasian tuottajat antoivat mystisen lupauksen

Henry Cavill vaihtuu Liam Hemsworthiin.

30.6.2023 15:01

Lukuisien katsojien pettymykseksi Henry Cavill nähdään The Witcherin pääroolissa nyt viimeistä tuotantokautta. Sarja ei toki pääty kolmanteen kauteensa, vaan Geralt-noiturin on lupailtu palaavan Netflixin ohjelmistoon vielä kaksi tuotantokautta Liam Hemsworthin näyttelemänä.

Sekä sarjan näyttelijäkuntaan kuuluva Mercia Simson että sen tuottajat ovat kommentoineen näyttelijänvaihdosta kohua toppuutellen. Simson uskoo, ettei asialla ole The Witcherin laajuuden ja runsauden vuoksi lopulta suurtakaan merkitystä. Vastaavat tuottajat Steve Gaub ja Tomek Baginski ovat puolestaan kertoneet vaihdoksen seuraavan kirjailija Andrzej Sapkowskin aivoituksia, eli sen hahmojen isän näkemystä.

Kaksikko näkee, että siirtyminen Cavillin Geraltista Hemsworthin Geraltiin on virheetön, ja uskollinen Sapkowskin alkuperäistekstille. Baginski vihjailee tulevasta mystisesti:

– Meillä on oikein hyvä suunnitelma sille, miten esitellä uusi Geralt ja uusi näkemys Geraltista Liamin kanssa. En mene syvemmälle niihin ideoihin, etten pudota tässä isoa spoileria, [mutta siinä] ollaan lähellä niitä meta-ajatuksia, jotka on juurrutettu [Noituri-]kirjoihin, eritoten viidenteen kirjaan.

Sapkowskin viides Noituri-teos, Järven neito eli The Lady of the Lake, vie lukijansa sen hahmojen uniin, joihin on sekoitettu vanhoja legendoja. Kirjassa Ciri etenee ulottuvuudesta toiseen, etsien pakotietä turvaan. Ulottuvuuksien ja unikuvien eroissa riittää spekuloitavaa – ehkä luvassa on myös muita näyttelijänvaihdoksia kuin siirtyminen Cavillista Hemsworthiin?

 

Lähteet: MovieWeb, Yahoo! News

Lisää luettavaa