The Wolf of Wall Streetin kaunotar läksytti Will Smithiä koe-esiintymisessä – sai roolin siitä huolimatta

Will Smithin uusin Focus-elokuva tulee ensi-iltaan perjantaina. Huijareista kertovassa elokuvassa Smithin vastanäyttelijänä nähdään 24-vuotias Margot Robbie. Australialainen näyttelijätär teki läpimurtonsa Martin Scorsesen The Wolf of Wall Streetissa. Tarina siitä, kuinka Robbie sai roolin Focuksesta, on mielenkiintoinen.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Robbie kertoo, kuinka hän sai roolin Smithin vastanäyttelijänä: ” Olin reppureissaamassa veljeni kanssa kroatialaisella saarella. Olin läpimärkä, koska olin ollut uimassa. Pääsin takaisin hostellille aamulla kuudelta, en ollut nukkunut ja avasin puhelimeni. Siellä oli monta viestiä, jossa kerrottiin, että he haluavat minun koe-esiintyvän Focukseen ja lentosi lähtee tänään.”

”Saarelta, jossa olin, lähti katamaraani pois 20 minuutin kuluttua. Keräsin kamppeeni ja lähdin katamaraanille. Siitä bussilla lentokentälle, jossa odotin kuusi tuntia. Lensin Ranskaan ja odotin toiset kuusi tuntia. Sieltä lensin New Yorkiin, minne saapuessani matkatavarani oli hukattu. Kenkäni olivat märät, shortsini olivat kosteat, minulla ei ollut meikkiä, ei vaihtovaatteita ja laskin, että viimeisen 50 tunnin aikana olin nukkunut noin kuusi tuntia.”

”Sitten, kun kävelen koe-esiintymiseen, kuulen Willin olevan myöhässä. Hän sanoo olevansa myöhässä, koska oli tulossa Queensista. Sanoin hänelle ‘Jaa? Minä tulin juuri saarelta Kroatiasta ja olin täällä ajoissa.’”

Ilmeisesti Smithin läksyttäminen toimi, koska rooli irtosi.

Focuksen Suomen ensi-ilta 13.3.2015.

Lähde: Entertainment Weekly.

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut