Thor: Ragnarok -ohjaajalta elokuva Michael Jacksonin simpanssista

Popin kuninkaan lemmikkisimpanssi yrittää selvittää tiensä läpi monimutkaisen ihmiselämän viidakon tulevassa elokuvassa.

11.2.2017 14:00

What We Do in the Shadows ja Hunt for the Wilderpeople -elokuvistakin tunnettu ja sen jälkeen Marvelin Thor: Ragnarok -elokuvan puikkoihin hypännyt Taika Waititi on löytänyt seuraavan projektinsa.

Waititi ja Mark Gustafson (Wes Andersonin ohjaaman Fantastic Mr. Foxin animaatio-ohjaaja) jakavat ohjaajanpaikan Michael Jacksonin Bubbles-simpanssista kertovassa elokuvassa. Bubbles-niminen käsikirjoitus nousi ensimmäiseksi vuoden 2015 parhaiden tuottamattomien käsikirjoitusten Black List -äänestyksessä.

Bubbles toteutetaan stop motion -animaationa ja sen sanotaan kulkevan Charlie Kaufmanin ohjaaman Anomalisan jalanjäljillä. Elokuvassa popin kuninkaan lemmikki kertoo oman tarinansa läpi Jacksonin ylä- ja alamäkien aina simpanssin vapauttamiseen asti.

”Tämä ei ole elokuva Michael Jacksonista, koska se ei ole tarina, jonka voisin kertoa – tai jonka haluaisin kertoa – vaan tarina simpanssin matkasta ihmiselämän monimutkaisen viidakon läpi”, Waititi sanoo.

Lähde: Deadline

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia