Tiesitkö? Pulp Fiction -leffassa nähdään yksi kohtaus lopusta alkuun käännettynä – leffa katsottavissa nyt HBO Nordicissa

IMDb-arvosana on 8,9.

HBO Nordiciin on lisätty todellinen klassikkoelokuva Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta (1994).

Mafiapomo lähettää palkkamurhaajat Julesin ja Vincentin hakemaan varastettua matkalaukkuaan takaisin. Lisäksi Vincentin pitää viihdyttää pomon vaimoa Miaa. Butch taas on veteraaninyrkkeilijä, jolle samainen mafiapomo on maksanut seuraavan ottelun häviämisestä. Näiden ihmisten tarinat kytkeytyvät lopulta toisiinsa hämmentävällä tavalla.

Eräs Pulp Fictionin kohtaus olisi ollut liian vaarallinen kuvata normaalilla tavalla, joten tekijöiden täytyi turvautua pieneen ”optiseen harhaan”.

Kyseessä on kohtaus, jossa Uma Thurman makaa lattialla yliannostuksen kourissa. John Travoltan hahmon täytyy iskeä hänen sydämeensä neulalla adrenaliinia, mutta näin ei oikeasti tietystikään tehty.

Kohtaus kuvattiin niin, että Travolta ei iske Thurmania rintakehään, vaan hän vetää kätensä pois. Jälkituotannossa kohtaus käännettiin toisinpäin.

Leffasta löytyy paljon muutakin erikoista triviatietoa. Leffassa näkyvä Bruce Willisin ajama Honda Civic on sama kuin Pam Grierin Honda Jackie Brownissa. Sama auto nähdään myös Kill Bill: Volume 2 -elokuvassa parkkipaikalla. Sana fuck puolestaan kuullaan Pulp Fictionissa 265 kertaa.

Lähde: CNN