Tiffani Thiessen täytti 50 – tältä Beverly Hills 90210 -sarjan tähti näyttää nyt

Haluaa edelleen näytellä, vaikka nyt onkin hiljaista.

24.1.2024 05:30

90-luvun tunnetuimpiin näyttelijöihin kuulunut Tiffani Thiessen täytti 23. tammikuuta pyöreät 50 vuotta. Thiessen muistetaan muun muassa sarjoista Saved by the Bell ja Beverly Hills 90210, ja ne tekivät hänestä tähden.

Thiessen kertoi aiemmin The Jennifer Hudson Show’ssa, että hän on oppinut ”olemaan onnellinen” jokaisesta kehon osastaan – mukaan lukien ”ansaitsemistaan rypyistä”.

– En voi uskoa sitä. En oikeastaan voi uskoa sitä. En voi uskoa, että täytän pian 50 vuotta, Thiessen ihmetteli juontaja Jennifer Hudsonille.

– Minulla on mahtava olo. Tunnen itseni itse asiassa rauhallisemmaksi kuin nelikymppisenä. Nelikymppiseksi tuleminen oli isompi juttu. Nyt olen tyyliin: ”Ohhoh, täytän kohta 50 vuotta!” En vieläkään voi uskoa sitä, Thiessen sanoi.

Näyttelijäksi Thiessen päätyi jo 8-vuotiaana, kun hänen setänsä Roger Ernest ehdotti hänelle näyttelemistä ja mallina toimimista. Hän pääsikin pian ensimmäiseen tv-mainokseensa, ja myöhemmin tähti osallistui lukuisiin missikisoihin.

Suuren yleisön tietoisuuteen Thiessen nousi Saved by the Bell -sarjan Kelly Kapowskin roolillaan. Thiessen näytteli sarjassa suosittua cheerleaderia.

Beverly Hills 2010 -sarjan aikana hän asui useita vuosia kanssanäyttelijänsä Brian Austin Greenin kanssa. Lopulta hän jätti sarjan tavoitellakseen elokuvauraa – tämä ei kuitenkaan tehnyt hänestä suuren luokan Hollywood-tähteä.

Thiessen oli mukana Kovat kaulassa -sarjassa vuosina 2009-2014, Alexa & Katie -sarjassa vuosina 2018-2020 ja myös Saved by the Bell -sarjan uudelleenlämmittelyssä 2020-2021.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Tiffani Thiessenistä

Hänelle tarjottiin Shannen Dohertyn roolia Siskoni on noita -sarjassa, mutta hän kieltäytyi. Rooli meni Dohertylle.

Koe-esiintyi Rachelin rooliin sarjassa Frendit, mutta rooli meni lopulta Jennifer Anistonille.

Hänellä on peräti kuusi koiraa.

Näyttelijäuralla on tällä hetkellä hiljaiseloa

Thiessen on tehnyt päivätyönsä viime vuosina ainakin kokkikirjojen kirjoittamisen parissa sekä MTV:n Deliciousness-ohjelman tuottajana, ja hän on toiminut myös sen juontajana. Tällä hetkellä hänellä ei ole uusia projekteja listattuna IMDb:ssä, mutta Thiessen sanoi vuonna 2022 The Listille, että hän haluaa edelleen näytellä. Alla Thiessenin Instagramissa jakamia julkaisuja.

Lue myös: Renny Harlinin ex-rakas Geena Davis täytti 68 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, The List, Yahoo!

Lisää luettavaa