Tina Fey värvää eläkeläisiä nettifirman harjoittelijoiksi

Komedienne Tina Fey värvää eläkeläisiä nettifirman harjoittelijoiksi romanttisiin komedioihin erikoistuneen Nancy Meyersin ohjauksessa.

Meyersin omaan käsikirjoitukseen perustuvassa The Intern -elokuvassa Feyn verkkoyritys haluaa tehdä osansa yhteiskunnan hyväksi ja aloittaa sen takia seniorien työharjoittelun. Feyn hahmon tyrmistykseksi seniorilla ei kuitenkaan tarkoitettu opinnoissa edennyttä nuorukaista vaan perinteistä vanhusta. Yrityksen perustaja saakin avukseen yli 70-vuotiaan leskimiehen.

Naisnäkökulmasta elokuvissaan kiinnostunut Meyers haluaa Internin kanssa käsitellä epätodennäköisen ystävyyden teemaa, luoden samalla katsauksen yrittäjänaisen uraan miesvaltaisessa verkkomaailmassa.

Aiemmin Saturday Night Live -ohjelman käsikirjoittajana tunnettu Fey on sittemmin tehnyt itseään tutuksi myös kameran edessä, erityisesti 30 Rock -sarjassa sekä Mean Girls (2004) ja Date Night (2010) -elokuvissa.

Meyersin ohjauksia ovat muun muassa elokuvat Mitä nainen haluaa (2000) ja Holiday (2006). Meyers on myös käsikirjoittanut elokuvia, kuten Morsiamen isä (1991) ja Ansa vanhemmille (1998).

Ohjaaja on aikeissa tuoda valkokankaille myös oman tyttärensä, Hallie Meyers-Shyerin, käsikirjoituksen The Chelsea. Draamakomedian tuotanto on kuitenkin siirtymässä vasta Internin jälkeiselle ajalle, ensi vuoden puolelle, jos Chelsean näyttelijäkaartia ei saada koottua pikavauhtia. Intern taas odottaa Feyn vapautumista viimeisimmän 30 Rock -kauden kuvauksista.

Kuvassa Steve Carell ja Tina Fey elokuvasta Date Night.

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut