Tissivako kiinnitti huomion Disneyn suoratoistopalvelussa

Ei ensimmäinen kerta tässä suoratoistopalvelussa.

Disney

Disney Plus -suoratoistopalvelun saapumista Suomeen saadaan vielä odottaa jonkin aikaa. Sillä on laajalti tarjolla mm. Star Wars– ja Marvel -aiheisia tuotantoja, mutta myös paljon muuta. Palvelussa tarjottava sisältö kulkee kuitenkin tiukasti yhtiön linjausten rajoissa, mistä jälleen on saatu yksi esimerkki.

Viime kuussa naurunpyrskähdyksiä ja hämmennystä nostatti kasarileffa Splashin sensurointi. Tuolloin palvelun sensuroinnin kohteena oli näyttelijä Daryl Hannahin paljas takamus, mutta tällä kertaa käsittelyyn on joutunut tämän kollegan etumus.

Nuorille suunnatun Waverly Placen velhot -fantasiasarjan vakiokaartiin kuuluvan Maria Canals-Barreran rintojen seutu on ollut ilmeisesti liikaa suoratoistopalvelun väelle, sillä hänen syvään uurrettua kaula-aukkoaan on pyritty peittelemään. Kuten Splashin kohdalla, sensurointi on jälleen sen verran tökeröä, että se monien kommentoijien mielestä vie huomion helpommin juuri sinne, minne sen ei ehkä pitäisi viedä sitä. Kuvia sensuroidusta kaula-aukosta We Got This Coveredin sivuilla.

Lähde: We Got This Covered