Toimintaleffan tähti teki 95 prosenttia stunteista itse – pätevää vuoden 2017 mäiskettä ja räiskettä tarjolla illalla TV:stä

IMDb-arvosana on 7,4.

8.3.2023 16:59

Illan tv-viihteestä löytyy toimintaelokuva John Wick: Chapter 2 (2017).

Legendaarinen superpalkkamurhaaja John Wick on pakotettu palaamaan eläkkeeltä, kun vanha liittolainen suunnittelee kaappaavansa vallan italialaisessa palkkamurhaajien killassa. Verivalan sitomana Johnin on autettava liittolaistaan ja matkustettava Roomaan, jossa hän kohtaa maailman armottomimmat tappajat.

Episodin neljän tähden arvostelussa kirjoitettiin näin:

”Jossain vaiheessa tuntuu, että kaikki mielenkiintoinen on jo nähty, ja loppua kohti elokuva on vaarallisen lähellä lipsua puuduttavuuden puolelle. Kahden tunnin aikana nähdään niin monta luodin osumaa päähän, että viimeiset eivät tunnu enää miltään.

John Wick: Chapter 2 antaa silti kaiken minkä lupaa ja heittää kaupan päälle vielä muutaman hyvän one-linerin. Se on armotonta tykitystä niille, jotka tykkäävät jättää aivonsa narikkaan ja nauttia näyttävästä popcorn-viihteestä.”

Keanu Reeves teki elokuvan stunteista 95 prosenttia itse. Hän jätti stuntmiehen kontolle hetken, kun auto töytäisee Wickiä ja kun hän kaatuu alas portaita Cassianin kanssa. Rooliin Reeves valmistautui kolmen kuukauden ajan harjoitellen judoa, brasilialaista jujutsua, ampumista ja autolla ajamista.

Elokuva on myös Netflixissä, Elisa Viihde Viaplayssa ja C Moressa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 08.03.2023 klo 21.00, Sub

Lue myös: Keanu Reeves paljasti mitä supersankaria on aina halunnut näytellä – roolista teki jo ikonisen toinen megatähti – Episodi.fi

Lisää luettavaa