Tosi-tv-sarja paljasti tähtinäyttelijän perhesalaisuuden – Syntyi spermanluovuttajan siittiöistä

Erikoinen kuvio alkoi paljastua.

30.9.2023 22:30

Hollywood Reporter uutisoi palkitun näyttelijä Kerry Washingtonin uudesta muistelmasta, jossa tähti paljastaa häneltä salassa pidetyn perhesalaisuuden.

Thicker Than Water -muistelmassa Washington kertoo, kuinka näyttelijä sai selville ettei hänen isänsä ollutkaan biologinen isä. Salaisuus alkoi paljastua, kun hän osallistui Finding Your Roots -sarjaan vuonna 2018 ja pyysi vanhemmiltaan sylkinäytettä. Molemmat olivat epäileväisiä, ja pian tuli selväksi, että varsinkin isällä on vahva vastareaktio.

”Olen aina kokenut outoa yhteyden puutetta isääni, mutta ajattelin, että se on oma vikani. Ajattelin, että en ole tarpeeksi kiltti ihminen. Ajatus, etten olekaan hänen lapsensa ei käynyt koskaan mielessä.”

Hän sanoo syntyneensä valheeseen. ”Esitin sivuhenkilöä vanhempieni tarinassa. Ymmärrän, että he yrittivät suojella ja rakastaa minua, pitää minusta huolta ja maailmani selkeänä. Ymmärrän, etten saanut tietää siitä vuosiin, mutta olen ollut aikuinen yli kaksi vuosikymmentä”, Washington sanoo.

Hän kertoo sanoneensa isälleen, että kumpikaan heistä ei katoa mihinkään tämän paljastuksen jälkeen. ”Nyt kun sanon, että rakastan sinua, en sano sitä henkilölle, joka olet esittänyt olevasi, vaan kuka olet.”

Kerry Washington muistetaan muun muassa elokuvista Django Unchained ja Ray, sekä tv-sarjasta Scandal.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa