Toy Story 3 -kynäniekkaa kosiskellaan muokkaamaan Nälkäpeliä

Nälkäpelin (2012) jatko-osa Vihan liekit löysi uudeksi ohjaajakseen Francis Lawrencen (I Am Legend) ja nyt kohteena on löytää joku uusimaan tulevan elokuvan käsikirjoitus. Toy Story 3 (2010) ja Little Miss Sunshine (2006) -elokuvat käsikirjoittanut Michael Arndt on ehdolla kynäniekaksi.

Vielä ilman sopimusta oleva Arndt on neuvottelemassa Simon Beaufoyn alkuperäisen käsikirjoituksen uusimisesta. Beaufoyn meriitit ovat kovat, sillä miehen kynästä ovat lähteneet muun muassa palkitut elokuvat 127 tuntia (2010), Slummien miljonääri (2008) ja Housut pois! (1997). Kaikista kolmesta Oscariin ehdolla ollut Beaufoy pokkasi käsikirjoitus-Oscarin Slummien miljonääristä.

Arndt ei suinkaan olisi ehdokaslistan kevyimmästä päästä uusimaan Beaufoyn työtä: Arndtin Toy Story 3 oli käsikirjoituksestaan ehdolla Oscar-palkintoon ja Little Miss Sunshine voitti tarinastaan Oscarin.

Vihan liekkien kuvaukset on tarkoitus aloittaa vielä kesän aikana, joten studiolla pitää kiirettä löytää ehdokas, joka on valmis ottamaan hikisen aikatauluhomman vastaan. Vihan liekkien kuvauksilla ei ole varaa myöhästyä, koska Nälkäpelissä pääosaa esittävä Jennifer Lawrence on ensi vuonna varattu X-Men: First Class (2011) -elokuvan jatko-osaan.

Arndt on viime aikoina avustanut Pixarin tulevia projekteja ja Disneyn Lumikki-mukaelmaa Order Of The Seven.

Nälkäpelin jatko-osan ensi-ilta on ensi vuoden puolella. Sitä ennen teattereissa nähdään Simon Beaufoyn viimeisin käsikirjoitus, Lasse Hallströmin ohjaama Rakkaudesta, unelmista ja kaloista.

Lähde: Empire

Aiheeseen liittyvät jutut