True Detective hakee todella isoja tähtiä toiselle kaudelleen

Nic Pizzolatton kirjoittaman True Detectiven toisen kauden roolitus alkaa ensi kuussa, ja huhut näyttelijöiden ympärillä alkavat kuumentua. Pizzolatton mukaan toisella kaudella on kolme päänäyttelijää, joista yksi on naishenkilö. Sarja sijoittuu Kaliforniaan ja käsittelee uuden miljöön ”psykosfääriä”.

Pääosien esittäjistä ei siis vielä ole tietoa, mutta Deadlinen mukaan tekijät haluaisivat rooleihin Christian Balen, Joaquin Phoenixin, Josh Brolinin ja Jessica Chastainin. Chastain on itse sanonut, ettei ole osallistumassa toiseen kauteen, ja muutkin näyttelijät ovat oikeastaan vain ”prototyyppejä”, joiden avulla tulevia rooleja täytetään.

Huhut ovat pyörineet myös Brad Pittin, Michael Fassbenderin, Cate Blanchettin ja Taylor Kitschin ympärillä, ja Daily Beast -sivuston mukaan kaksi todella isoa nimeä on tekijöiden tähtäimessä. ”Yllättyisitte, jos kuulisitte, miten isoja nimiä nämä tyypit ovat”, kertoo Daily beastin lähde.

Ensimmäisen kauden kokonaan ohjannut Cary Fukunaga ei palaa toisen kauden ohjaajaksi, mutta pysyy sarjan vastaavana tuottajana. Toiselle kaudelle haetaan useampia ohjaajia, sillä ensimmäinen kausi oli tekijöilleen hyvin raskas projekti.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut