Tuleva Daredevil-sarja: Pehmeneekö hahmo Netflixillä nähdystä?

Marvel-sankarin esittäjää ei sentään ole vaihdettu.

27.12.2022 12:01

Näkönsä menettäneen supersankari Daredevilin seikkailut jatkuivat Netflixillä kolme kautta, kunnes suoratoistojätti päätti lopettaa ne vuonna 2018. Tämä ei tietenkään lannistanut hahmon fanikuntaa, joka on jaksanut toivoa lisää Daredeviliä aina siitä asti.

Neljännen kauden tai elokuvan sijasta Daredevil alias asianajaja Matt Murdock nähdään vuonna 2024 Disney Plus -palvelun uusissa jaksoissa. Daredevil: Born Again -nimellä kulkevaa sarjaa tähdittävät edelleen Charlie Cox ja Vincent D’Onofrio, joskin muuten sen on kerrottu reboottaavan nyt Disney Plusalta löytyvän ex-Netflix-sarjan tapahtumat. Vaikka edes Cox ei tarkasti vielä osaa tai voi kertoa hahmon paluusta paljoa, jotain on jo selvillä.

Netflixille tehty Daredevil oli verisempi ja rajumpi kuin mitä Disneyn sarjat ja elokuvat useimmiten ovat olleet, mutta sen siirtyminen Disney Plus -katalogiin ei yllättäen aiheuttanut kohtausten rankkaa sensurointia. Korkealla ikärajaluokituksella varustetun Daredevilin rinnalle luotava Daredevil: Born Again ei silti jatkane täysin samalla linjalla. Tavoitteena on saada sarjalle entistä isompi katsojajoukko. Näin Cox summaa tulevan sarjan virettä:

– Aavistukseni on, että siitä tulee synkkä, mutta ei ehkä aivan niin kammottava [kuin alkuperäisestä sarjasta].

 

Lähteet: THR, Forbes

Lisää luettavaa