Tunteet pinnassa – onko tässä Pixarin seuraava suurmenestys?

2014 on ensimmäinen vuosi sitten vuoden 2005, kun Pixar ei julkaise uutta elokuvaa lainkaan. Ensi vuonna studio kuitenkin paikkaa tilanteen ja pistää ulos kaksi animaatiota. Toinen näistä on Pete Docterin ohjaama Inside Out.

Elokuva kertoo viidestä tunteesta, jotka alkavat kilpailla keskenään nuoren tytön päässä. Ääninä ovat Amy Poehler (Ilo), Bill Hader (Pelko), Lewis Black (Viha), Mindy Kaling (Inho) ja Phyllis Smith (Suru). Pixar on tänään julkaissut lisää tietoa elokuvan tarinasta:

Nuoren Rileyn elämä muuttuu, kun hänen isänsä aloittaa uuden työn San Franciscossa ja perhe muuttaa keskilännestä kohti uusia maisemia. Rileyn elämää, kuten meidän kaikkien, ohjaavat tunteet. Tunteet asuvat Päämajassa, josta he auttavat Rileya selviämään jokapäiväisestä elämästä. Kun Riley yrittää sopeutua uuteen elämäänsä, alkaa Päämajassa kuohua. Vaikka Ilo yrittää pitää elämän positiivisena, muut tunteet aiheuttavat ongelmia yrittäessään navigoida läpi uuden kaupungin, kodin ja koulun.

Docterin elokuva kuulostaa mielenkiintoiselta, ja on toivottavasti vaihtelua Pixarin jatko-osille, joita studio on alkanut puskea ulos enemmän ja enemmän.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut