Tuottaja ilmoittaa: Tom Hardyn Splinter Cell -elokuva ei tunnu videopelielokuvalta

Tuottajan mukaan tekijät haluavat välttää James Bondin tai Jason Bournen kopioimista ja tarjota uudenlaisen maailman.

Vaikka Assassin’s Creed saikin kylmää kohtelua niin pelien faneilta kuin kriitikoiltakin, ei Ubisoftin usko videopelielokuvien tekemiseen ole lakannut. Seuraavaksi hihnalla on hiiviskelytoimintapeli Splinter Cell, jonka pääosa on varattu Tom Hardylle – mikäli käsikirjoitus herralle kelpaa.

Splinter Cellin tuottaa John Wick: Chapter 2 -elokuvasta vastaava Basil Iwanyk, joka Colliderin haastattelussa on kertonut videopelielokuvan taustoista.

Splinter Cellin tekemisen haasteena on ollut se, ettei meillä ole oikeuksia tuotteeseen, jolla olisi tarkka taustatarina. Sen ansiosta saimme luoda oman maailmamme ja todella muokata sekä täyttää hahmoja… Meidän elokuvamme tulee olemaan kova Tom Hardy -toimintaelokuva, jollaisen me haluamme nähdä”, Iwanyk selittää.

Tuottajan mukaan elokuvan käsikirjoitus alkaa olla viimeisiä leikkauksia vaille valmis, ja kunhan se saa Hardyn hyväksynnän, on aika liikkua vauhdilla eteenpäin. Vaikka Iwanyk lupaileekin kovaa toimintaelokuvaa, ei Splinter Cellille kaavailla lapsilta kiellettyä ikärajaa.

”… Siitä tulee kova PG-13. Ei, se ei tule olemaan kuin John Wick, mutta siitä tulee rankka”, Iwanyk sanoo.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut