Tuottaja katuu Harrison Ford -elokuvaa: ”En älyä tätä ollenkaan”

Jättimäisten nimien ja jättimäisen budjetin elokuva Cowboys & Aliens sai ilmestyessään sekä yleisöltä että kriitikoilta lähes pelkkää avokämmentä naamaan.

Elokuvan ohjaajana oli Iron Manillä studiot vakuuttanut Jon Favreau ja pääosissa Daniel Craig sekä Harrison Ford, joten paperilla kaikki kuulosti hyvältä. Vai kuulostiko niinkään?

Yksi alusta alkaen eri mieltä ollut on yllättäen elokuvan tuottaja Brian Grazer. Aspen Ideas Festival -tapahtumassa puhunut tuottaja kertoi olleensa täysin ulalla koko projektista alusta asti.

”En pidä cowboysta, enkä alieneista! Mutta siinä oli paljon supertähtiä mukana: Ron Howard, Steven Spielberg, Iron Manin ohjaaja Jon Favreau. Muistan olleeni aikaisessa palaverissa, jossa puhuttiin elokuvan nimestä, ”Cowboys and Aliens”. Sanoin, että ”emmehän me oikeasti käytä sitä nimeä, emmehän?” ja kaikki sanoivat ”totta kai käytämme”. Ajattelin vain, että en älyä tätä ollenkaan.”

Grazer sanoo oppineensa projektin myötä, että jos alkaa ajatella jonkin olevan ”tarpeeksi hyvä”, niin hälytyskellojen pitää alkaa soida, sillä silloin se on luultavasti vain huonoa.

Lähde: The Atlantic

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut