Universalin kauhuhirviöt tulevat takaisin – mutta eivät kauhuelokuvina

Universal ilmoitti jo jokin aika sitten tuovansa klassiset kauhuhirviönsä, kuten Frankensteinin hirviön, Muumion ja Wolfmanin takaisin. Studio aikoo jopa mennä niin pitkälle, että suunnitelmissa on luoda hirviöiden ympärille Marvelin Avengers-henkinen universumi, jossa hirviöt sekoittavat toistensa pakkaa.

Ja päästäkseen vähän lähemmäs Avengers-henkeä, eivät nämä kauhuhirviöt suinkaan tule takaisin kahuelokuvissa, vaan ilmeisesti enemmän toimintaseikkailu-genressä. Universalin puhemies Donna Langleyn mukaan studio on aiemminkin yrittänyt tuoda takaisin hirviöitään, mutta se on ollut vaikeaa, joten he ovat ottaneet uuden lähestymistavan.

Klassiset hirviöt tuodaan uusissa elokuvissa myös nykypäivään, ja voitaisiin olettaa, että niiden olemus lähentelee enemmäkin jonkinlaista supersankaria kuin vanhoja mustavalkoisia elokuvahirviöitä.

Työstääkseen uutta hirviöuniversumiaan, on Universal palkannut ryhmän käsikirjoittajia lyömään viisaat päänsä yhteen. Heihin lukeutuvat Fargo-sarjan luoja Noah Hawley, Prisoners-käsikirjoittaja Aaron Guzikowski, Men in Black -käsikirjoittaja Ed Solomon sekä tuottajat Chris Morgan ja Alex Kurtzman.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut