Uskomatonta mutta totta – Todellinen kulttiohjaaja haluaa ohjata Fantastic Fourin jatko-osan

Fantastic Four oli täysi ihmesotku. Ohjaaja Josh Trank menetti pelin jo alkuvaiheessa ja Foxin studiopamput ottivatkin lopulta ohjakset omiin käsiinsä. Leffasta tuli hirvittävä sillisalaatti. Fox kuitenkin harkitsee edelleenkin jatko-osan tekemistä, sillä studio ei halua menettää Ihmenelosten oikeuksia Marvelille.

Tommy Wiseau on ohjaaja-käsikirjoittaja, jonka tuotantoon mahtuu pelkkiä mestariteoksia. Varsinkin vuonna 2003 valmistunut The Room kuuluu jokaisen cinefiilin yleissivistykseen. Kaikkien tulisi nähdä tämä upea ja koskettava elokuva. Wiseau onkin ilmaissut halukkuutensa pelastaa Ihmeneloset, kuten hän kertoo tuoreessa Milwaukee Magazinen haastattelussa.

”Tiedätkös, kerroin että näin Fantastic Fourin… se oli… en ole ollenkaan kriittinen, mutta sanotaan näin, että pidin siitä. On kuitenkin harmi, että he eivät soittaneet minulle, se on ainoa asia minkä haluan sanoa. (naurua) Se on ainoa asia, jonka voin kertoa. (naurua) Jos olen ymmärtänyt oikein, niin Euroopassa leffa sai hyvän vastaanoton, mutta on harmi etteivät he ottaneet minuun yhteyttä. Jos jatko-osa on tulossa, niin tiedäthän. Ehkä saan sen pestin tämän haastattelun takia, eihän sitä voi koskaan tietää.”

Alla parhaita paloja Wiseaun ajattomasta mestariteoksesta The Room. Nauttikaa.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut