Uudeksi True Detective -tähdeksi varmistunut näyttelijä: ”En v**tu malta odottaa”

True Detectiven toisen kauden ympärillä pyörineet huhut alkavat pikkuhiljaa paljastua todeksi; ensin Colin Farrel kiinnitettiin yhteen pääosaan, sitten Vince Vaughn, ja nyt kolmas pitkään roolia havitellut näyttelijä on varmistanut roolinsa.

Farrelin ja Vaughin rinnalle Kaliforniaan sijoittuvaa rikosvyyhtiä lähtee avaamaan John Carter -elokuvan ja Friday Night Lights -sarjan tähti Taylor Kitsch. AdWeekin haastattelussa Kitsch myöntää pienellä nyökkäyksellä saaneensa roolin ja valmistautuvansa siihen parhaillaan.

”Olen todella innoissani. Olen vain valmistaunut viime aikoina. Siitä on melkein vuosi, kun olen viimeksi ollut kameran edessä, joten hinku on kova”, näyttelijä hehkuttaa.

Kitsch ei myöskään säästele kehuja sarjan luojasta Nic Pizzolattosta.

”Hän on selvästikin uskomattoman viisas ja intohimoinen, ja se tarttuu. Ja sitten on vain niin innoissaan menossa. En v**tu malta odottaa kameroiden eteen pääsyä. Rakastin ensimmäistä kautta niin paljon. Se on jotain ennennäkemätöntä.”

Kitschin mukaan seuraavassa kaudessa, jonka kaksi ensimmäistä jaksoa ohjaa Fast & Furious -luotsi Justin Lin, on ”old school -vibat”. True Detectiven toinen kausi kertoo kolmesta poliisista ja yhdestä rikollisesta, joiden täytyy päästä suuren salaliittoverkon läpi selvittääkseen tähän kaikkeen solmiutuvan murhan.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut