Uuden Bourne-elokuvan kuvaukset alkavat: Kreikan talouskriisi, Las Vegasin yltiökapitalismi ja Edward Snowden

Jason Bourne ehti pitää pienen hengähdystauon neljännen Bourne-seikkailun, Bourne Legacyn, ajan, mutta nyt Matt Damon sekä ohjaaja Paul Greengrass palaavat takaisin tutun hahmon pariin.

Kaksikko vihjaili pitkään, että oikean idean tullessa vastaan, he voisivat hyvin jatkaa Jason Bournen pakomatkaa. Nyt Damon on Buzzfeedissä paljastanut, miten nykymaailman tapahtumat vaikuttivat uuden elokuvan syntyyn.

”Pidimme aiempia elokuvia oikeastaan Bushin presidenttikaudesta kertovina, joten meidän piti odottaa, että maailma muuttuu… Paljastamatta liikaa (tuleva elokuva) on Bournen matka koruttoman euroopan ja Snowdenin jälkeisen maailman läpi”, Damon sanoo.

”Tuntuu, että tarpeeksi on muuttunut. Nyt on niin paljon kiistaa vakoilusta, yksityisoikeuksista ja demokratian luonteesta”, näyttelijä kertoo elokuvan sisällöstä.

Damon paljastaa elokuvan alkavan talouskriisin kanssa painivasta Kreikasta ja huipentuvan rahassa kylpevään Las Vegasiin.

Bourne 5:n kuvaukset alkavat ensi viikolla. Räjähtävää ja älykästä toimintaa sekä poliittisia juonikuvioita sekoittavan elokuvasarjan viides osa saa ensi-iltansa heinäkuussa 2016.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut