Uudesta Terminator-leffasta julkaistiin ensimmäiset kuvat

Entertainment Weekly on julkaissut nettisivuillaan ensimmäiset kuvat tulevasta Terminator: Genisys -elokuvasta. Kuvat pääset katsomaan tästä linkistä.

Genisyksen juoni on Weeklyn mukaan tarkoin varjeltu, mutta pitkä juttu paljastaa juonesta yllättävän paljon premissistä lähtien. Elokuva alkaa vuodesta 2029. John Connor (Jason Clarke) lähettää Kyle Reesen (Jai Courtney) menneisyyteen suojelemaan äitiään vain huomatakseen, ettei menneisyys olekaan sellainen kuin hän odotti. Weeklyn mukaan on selvää, että tekijät haluavat palauttaa sarjan takaisin oikeille urille epäonnistuneena pidetyn Terminator – Pelastuksen (Terminator Salvation) jälkeen.

Sarah Connor (Emilia Clarke) on jäänyt orvoksi 9-vuotiaana Terminatorin vuoksi ja päätyy Schwarzeneggerin esittämän tutun ja turvallisen T-800:n kasvattamaksi. Näin selitetään näyttelijän ikääntyminen, sillä robotti on elokuvassa suojellut Connoria jo vuosien ajan. Tuottaja David Ellisonin mukaan tämä muuttaa tutun hahmon persoonaa, sillä hänelle on pienestä pitäen kerrottu, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Sarah kuitenkin kapinoi kohtaloaan vastaan, sillä hän haluaa itse määrät tulevaisuutensa tapahtumista.

Elokuvan budjetti on 170 miljoonaa dollaria ja se saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta 2015. Ohjaajana on Alan Taylor (Thor: The Dark World) Tuotantoyhtiö Paramount on kaavaillut, että elokuva aloittaisi trilogian. 200 miljoonaa maksaneen Pelastuksen ympärille oli aikanaan rakennettu samankaltaisia suuria suunnitelmia, joten mitään ei kannata pitää varmana ennen elokuvan ilmestymistä.

Lähde: Entertainment Weekly

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut