Vaarallinen tehtävä -ohjaaja paljastaa Tom Cruisen käyttäneen peruukkia uudessa elokuvassa

Syy on mitä ymmärrettävin.

11.8.2023 15:00

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One -elokuva, Vaarallinen tehtävä -sarjan seitsemäs osa, julkaistiin heinäkuussa. Leffassa Tom Cruisen esittämä agentti Ethan Hunt kohtaa poikkeuksellisen aseen, ja pian eri faktiot yrittävät saada sitä haltuunsa.

Dead Reckoning Part One kuvattiin yhtäaikaa sen jatko-osan kanssa, joka ilmestyy ensi kesänä. Kaksi megaluokan elokuvaa on jo itsessään pitkä ja haastava projekti, mutta kiitos globaalin koronatilanteen, elokuvien kuvaukset venyivät ja vaikeutuivat entisestään. Uudelleenkuvauksiltakaan ei säästytty.

Elokuvan ohjaaja Christopher McQuarrie kävi Empire Spoiler Specials -podcastissa kertomassa kuvaavan esimerkin siitä, mihin tilanne muun muassa johti: Dead Reckoning Part One -elokuvassa Tom Cruisella on ison osan elokuvaa päässään peruukki, koska hän oli joitain kohtauksia kuvatessa jo kasvattanut jatko-osassa olevat, pidemmät hiukset.

”Mikä minua erityisesti liikuttaa, on Ethanin ja Haileyn [Atwell] kohtaus, kun hän sanoo hänelle hyvästit lopussa. Ja Hailey vastaa vain, ’Mene.’ Tuo otos kuvattiin kaksi vuotta myöhemmin kuin sen vierellä olevat otokset”, McQuarrie aloittaa.

”Tomilla on peruukki tuossa otoksessa, koska hänellä on [jatko-osan] hiuksensa. Pidä mielessä, että kaikki jälkituotanto- ja uudelleenkuvausotokset, joita teimme jatko-osan kuvausten aloittamisen jälkeen, Tomilla on erilainen hiustyyli. Hän käyttää peruukkia suuressa osassa elokuvaa. – – Ja se on upea peruukki uskomattomalta meikkiosastoltamme.”

Lähde: Screenrant ja Empire Spoiler Special

Lisää luettavaa