Van Damme haluaa palata kuolleista

14.3.2014 14:21

Jean-Claude Van Dammen esittämän Jean Vilainin kohtalo Expendables 2:ssa ei juuri jättänyt sijaa puheille jatko-osasta.

Expendables Premiere-fanisivuston mukaan Van Dammen ja muskelikoplan taru ei kuitenkaan ole lopussa. Sivuston kirjoittajat ovat kehittäneet mielenkiintoisen kuvion, jolla Van Damme kirjoitettaisiin takaisin elokuvasarjaan: kaksoisveli.

Idea voisi olla jopa toimiva, sillä siinä missä Jean Vilain joutuisi kokoamaan itsensä, Claude Vilainilla on vielä mahdollisuuksia vaihtaa puolta ja lähteä kaukomaille tykittämään pahiksia Sylvester Stallonen ja kumppaneiden kanssa.

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Van Damme nähdään valkokankaalla kaksoisolentona. Hänellä on aiempaa kokemusta kaksoisolennon tai -veljen esittämisestä elokuvissa Double Impact, Maximum Risk ja Replicant.

Van Damme itse vastasi Expendables Premierelle olevansa halukas palaamaan takaisin elokuvasarjaan.

”Herra Stallone on kekseliäs mies. Hän voisi jopa onnistua luomaan Claude Vilainia, Jean Vilainin veljeä, vahvemman hahmon. Jotkut fanit ovat kysyneet minulta, onko seuraava Vilain – jos sellaista edes tulee – hyvisten vai pahisten puolella. Jättäisin sen asian herra Stallonen päätettäväksi, koska luotan hänen mielikuvitukseensa”, Van Damme vastasi Twitterissä Expendables Premieren mukaan. Vastaus on kuitenkin mitä ilmeisimmin lähetetty yksityisviestinä, koska sitä ei löydy spagaatti-tähden syötteestä.

Koska Expendables 3:n kuvaukset ovat jo käynnissä, eikä Van Dammea ole kuvauksissa näkynyt, mahdollinen paluu jäisi sarjan neljänteen osaan, jonka tulevaisuus kuitenkin riippuu kolmannen osan menestyksestä. Tätä uutista voikin pitää

Lähteet: Empire, Expendables Premiere

(Episodi/JA)

Lisää luettavaa