Vankikarkurin käsikirjoitukset kysyttyä tavaraa

17.4.2012 00:27

Pako-sarjassa vankiloiden turvatoimia pilkkanaan pitäneen Wentworth Millerin käsikirjoituksista on tekeillä parikin elokuvaa.

Millerin käsikirjoittama ja Chan-wook Parkin (Oldboy) ohjaama Stoker on edennyt jo jälkituotantoon, kun samalla Millerin toisen käsikirjoituksen The Disappointments Roomin elokuvatuotanto käynnistettiin Killer Filmsin ja Voltage Picturesin toimesta.

Trilleriksi kuvailtu The Disappointments Room kertoo synkän menneisyyden maalaistalosta ja sen uusista asukkaista. Vielä ohjaajaa ja näyttelijöitä etsivällä tarinalla lienee jotakin yllättävää kaapissaan, koska eihän noin tuttu lähtöasetelma muuten houkuttelisi tekijöitä.

Isänsä kuolemaa surevan teinitytön ja yllättäen paikalle ilmestyvän sedän kohtaamisesta kertovaan Stokeriin on koottu koko joukko tunnettuja aussitähtiä Stokerin perheen naisiksi: mukana ovat sekä Nicole Kidman (Australia), Mia Wasikowska (Liisa Ihmemaassa) että Jacki Weaver (Animal Kingdom). Miesrooleissa nähdään Matthew Goode (Watchmen) ja Dermot Mulroney (The Grey – Suden hetki).

Millerin oma ura näyttelijänä ei ole Paon jälkeen ollut varsinaisessa nousukiidossa. Elokuvien puolella brittinäyttelijä on nähty vain Resident Evil: Afterlifessa (2010) ja parhaillaan jälkituotannossa olevassa Loft-trillerissä. Miller jatkaneekin uraansa enemmän kirjoittajana, ja ainakin Stoker on saamassa jatkoa.

Stokerin tai The Disappointments Roomin mahdollisesta saapumisesta Suomen valkokankaille ei ole vielä tietoa.

Kuva elokuvasta Resident Evil: Afterlife.

Lähde: Empire

Lisää luettavaa