Vatulointi Alien 5:n ympärillä jatkuu – mitä tuumii Aliens-stara Lance Henriksen?

Kaikki toivo ei ole vielä menetetty Neill Blomkampin Alien 5:n suhteen. Kun mukana ovat itse Ripley (Sigourney Weaver) ja Bishop (Lance Henriksen), niin eihän tällaista mahdollisuutta voi jättää käyttämättä. Vai voiko?

14.11.2016 15:30

Lance oli hiljattain IGN:n haastattelussa, jossa hän puhui muun muassa omasta roolistaan Aliens – paluussa.

Vaikka Bishop ei ollut enää ihan priimakunnossa Aliensin lopussa, on miehellä silti vahva mielipide sarjan mahdollisesta viidennestä osasta.

”Tietenkin he tekevät uuden elokuvan. Se jatkuu juuri siitä, mihin Aliens loppui. En kuitenkaan tiedä olenko itse siinä tai millainen roolini tulee olemaan”, Lance kertoo.

Blomkamp oli kaikessa hiljaisuudessa käsikirjoittanut ja maalaillut jo konseptitaidettakin elokuvaan, jonka olisi tarkoitus jättää huomioimatta vuoden 1992 Alien 3 sekä vuoden 1997 Alien: Resurrection.

Alien 5 toisi suosikkihahmot takaisin valkokankaalle: Henriksenin Bishopin, Michael Biehnin alikersantti Hicksin ja Carrie Hennin Newtin, unohtamatta tietenkään itse Sigourney Weaverin Ripleyä. Alien 5 kuitenkin pistettiin jäihin Prometheusin jatko-osan Alien: Covenantin takia.

”Blomkamp on upea käsikirjoittaja. Minulla on tunne, että jos hän tekee sen, siitä tulee jotain uskomatonta. Ja sille löytyy varmasti katsojia”, Lance jatkaa.

Alien: Covenantin ensi-ilta on loppukesästä 2017.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia