Veikö kehno sää lomalaiset striimipalveluiden pariin? Netflix ilmoittaa kasvaneista katsojaluvuista

17.8.2015 10:32
L-R: Danielle Brooks, Samira Wiley, Lea DeLaria, Laverne Cox, Lori Petty, Taryn Manning, Uzo Aduba, Taylor Schilling, Laura Prepon, Natasha Lyonne, Yael Stone, Ruby Rose, Kate Mulgrew, Selenis Leyva, Dascha Polanco

Netflix kertoo tiedotteessaan, että suomalaisten Netflix-jäsenien katselu on lisääntynyt kesä–heinäkuussa 25 % viime vuoden vastaaviin kuukausiin verrattuna. Tähän on Netflixin mukaan voinut olla vaikuttamassa useita tekijöitä kuten kehno sää, suositut Netflix-alkuperäissisällöt sekä muut uutuudet, mökkimaisemien parantuneet verkkoyhteydet sekä matkustusolosuhteisiin sopivan teknologian lisääntyminen.

Suomalaisten ohella Netflix-katselun kasvua on nähty myös muissa Pohjoismaissa. Suomen 25 prosentin kasvu kesä–heinäkuussa on Pohjoismaiden korkein prosentuaalinen muutos, mutta myös Ruotsissa (+20 %), Norjassa (+19 %) ja Tanskassa (+17 %) ihmiset ovat lisänneet Netflixin katselua kerrotaan tiedotteessa.

”Pohjoinen Eurooppa, ja erityisesti Pohjoismaat, ovat saaneet osakseen todella huonoa säätä tänä kesänä, mutta onneksi ihmisillä on viihdyttävä vaihtoehto myös sateisille päiville. Sarjat kuten Orange Is the New Blackin 3. kausi, Bloodline, Sense8, lastensarja Lohikäärmeet: Äärirajoille sekä suositut leffat kuten Frozen ovat olleet sopivaa viihdettä märkään ja kylmään pohjoismaiseen kesään”, Netflixin viestintäjohtaja Joris Evers kertoo tiedotteessa.

Kuva Orange is the New Black -sarjasta.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa