Video: Jennifer Lawrence tekee unohtumattoman kepposen YouTube-pilailijoille

Juuri tällaisten asioiden takia ihmiset suorastaan rakastavat Jennifer Lawrencea. Nuori näyttelijätär on kaikkea muuta kuin diiva ja käyttäytyy aina hyvin maanläheisesti.

YouTubesta löytyy kanava nimeltä Smosh. Sitä ylläpitävät Anthony Padilla sekä Ian Hecox. Miekkoset ovat tunnettuja internetkeppostelijoita. Parivaljakko valitsi tällä kertaa hieman väärän kohteen, sillä Jennifer päätti antaa ammattihuijareille opetuksen.

Tuplahuijaus tehtiin kuitenkin hyvän asian tähden. Video on osa Break.comin Prank it FWD -hyväntekeväisyyskampanjaa, jolla kerätään rahaa Duchennen lihasdystrofiaa varten. Jokaisesta tuhannesta katselukerrasta ja jakamisesta menee dollari suoraan kohteeseen.

Miten temppu sitten tehtiin? Padillan on tarkoitus haastatella Lawrencea samalla kun Hecox antaa neuvoja tämän korvanappiin. Hänen tulisi kysellä outoja kysymyksiä, kertoa huonoja vitsejä ja käyttäytyä muutenkin kyseenalaisesti.

Lopulta Jennifer toteaa saaneensa tarpeekseen ja ryntää haastattelusta pois. Ammattipilailijat eivät kuitenkaan tieneet, että Lawrencekin sai neuvoja korvanappiinsa. Nälkäpelin tähdet Josh Hutcherson ja Liam Hemsworth sekä Smosh-kanavan superfani Dylan Miceli-Nelson toimivat Jenniferin apuna.

Lopulta kaikki tietenkin halailevat ja nauravat!

Alla video. Toivottavasti tykkäät ja jaat sen myös eteenpäin, jotta Break.com saa lisäklikkejä hyvän asian vuoksi.

YouTube video

Lähde: A Plus

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut