Video: Onko Schwarzenegger Predator 4:ssä? Miksi hän haukkuu Predatorin jatko-osat?

Noin vuosi sitten paljastui, että Shane Black (Predator, Tappava ase 2) ja Fred Dekker (RoboCop 3, Lötköjen yö) työstävät uuden Predatorin käsikirjoitusta. Viimeisimpien tetojen mukaan Black myös ohjaa leffan.

Predator 4 olisi ilmeisesti jotko-osa ensimmäiselle Predatorille, joten tarkoittaako se myös sitä, että Arnold Schwarzeneggerin hahmo Dutch tekisi paluun?

Arskalta kysyttiin Predatorista muutama viikko sitten järjestetyssä Redditin Q&A-tapahtumassa:

”En tiedä mitään Shane Blackin uudesta Predator-leffasta”, Schwarzenegger paljastaa. ”Hän on upea kirjoittaja ja kirjoitti minulle monta mahtavaa kohtausta ensimmäiseen Predatoriin. Hän on erittäin lahjakas tyyppi ja loistava ohjaaja, joten jos hän vain haluaa, uudesta Predatorista tulee upea leffa, olin sitten mukana tai en. Minulta ei ole kuitenkaan vielä kysytty mitään.”

Iso-Arska puhui myös Predatorin jatko-osista ja Hollywoodin ahneudesta:

”Studiot tekevät silloin tällöin hyvää työtä jatko-osien kanssa, ja usein he myös pilaavat ne todella pahasti. Se kaikki johtuu ahneudesta. Joskus he haluavat tehdä jatko-osan todella halvalla, jotta voivat tahkota mahdollisimman paljon rahaa. He eivät edes palkkaa oikeita näyttelijöitä tai ohjaajaa, koska se maksaisi ylimääräiset miljardi dollaria. Sitten he haluavat kiirehtiä elokuvan kanssa, jotta se ilmestyisi heti seuraavana keväänä, vaikka on jo syksy. Miten ihmeessä teet kaiken tuon niin nopeasti? Tällaisen typeryyden takia he menettävät paljon rahaa.”

”Vielä ei ole kuitenkaan tullut katsojia tyydyttävää jatko-osaa ensimmäiselle Predatorille”, Arska kertoo.

Katso koko haastattelutilaisuus alta.

Lähde: Dread Central

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut