Vielä hetken ilmaiskatselussa: Neljän tähden elokuvassa kuolleeksi luultu sotilas palaa järkyttävän salaisuuden kera

IMDb-arvosana on 7,1.

19.6.2024 18:00

Afganistaniin sotaan lähtenyt Sam (roolistaan Golden Globe -ehdokkuuden saanut Tobey Maguire) katoaa ja julistetaan kuolleeksi. Hänen juuri vankilasta vapautunut veljensä Tommy (Jake Gyllenhaal) lohduttaa leskeksi jäänyttä Gracea (Natalie Portman) ja päätyy lopulta suhteeseen hänen kanssaan. Mutta sitten kuolleeksi luultu Sam palaakin yllättäen kotiin, ja hänellä on tunnollaan jotain järkyttävää.

Jim Sheridanin ohjaama Brothers (2009) on voimakastunteinen sekoitus draamaa ja sotaelokuvaa. Se sai Episodin arvostelussa neljä tähteä:

Brothers on yksi alkuvuoden vaikuttavimpia draamoja. Veljesten tarina on jälleen osoitus siitä, että Sheridanilla on kyky tehdä elokuvia, joissa on voimaa ja realistista otetta. Roolihahmoissa on poikkeuksellista syvyyttä. Samin kiiltävän pinnan alta paljastuu surullinen pimeä puoli. Tommy taas ei hairahduksistaan huolimatta olekaan luuseri, joksi isä hänet haluaa tuomita.”

Erinomaisesti näytellyn elokuvan sivuosissa nähdään Sam Shepard, Mare Winningham ja Carey Mulligan.

Voit katsoa elokuvan vielä hetken aikaa ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Draaman pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja Suomessa on K-12, ja sen kesto Episodin katselussa oli 122 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Brothers kuuluu tällä hetkellä myös Prime Videon valikoimaan. Se on julkaistu Suomessa dvd:llä ja blu-raylla.

Lisää luettavaa