Vielä hetken Netflixissä: eeppinen rymistely on isoin hirviöelokuva ikinä – ”kaikkea, mitä hirviöleffojen ystävä on ikinä voinut toivoa”

Aivot kannattaa jättää narikkaan ennen katsomista.

Godzilla: King of Monsters (2019) poistuu Netflixin valikoimasta 29. maaliskuuta.

Michael Doughertyn ohjaama hirviöelokuva on jatkoa vuoden 2014 Godzillalle. King of Monstersissa Godzilla kohtaa joukon muita hirviöitä, esimerkiksi Mothran, Rodanin sekä kolmipäisen King Ghidorahin. Ihmiskunnan olemassaolo on vaarassa, kun muinaiset hirviöt ottavat yhteen.

Pääosissa nähdään Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, O’Shea Jackson Jr. ja Charles Dance.

King of Monstersin Rotten Tomatoes -prosentti on 42. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Pienimuotoiset, vallan mukiinmenevät, komedialliset kauhuilut Trick ’r Treat (2007) ja Krampus (2015) ohjannut ja kirjoittanut Michael Dougherty on tehnyt ehkä isoimman hirviöelokuvan ikinä. Äh, mitä suotta jarruttelemaan, Dougherty on tehnyt isoimman hirviöelokuvan ikinä. Tässä jäävät Guillermo Del Torot sun muut kauas taakse.”

”Lyhyesti sanottuna: King of the Monsters on kaikkea, mitä hirviöleffojen ystävä on ikinä voinut toivoa. Paitsi jos on sattunut toivomaan hyvää elokuvaa, jossa olisi edes hitunen järkeä ja sanomaa ja tunnetasolla vaikuttavia teemoja, hahmoja ja kohtauksia.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut