Vielä hetken Netflixissä: maskuliinista toimintaviihdettä parhaimmillaan – verisessä jatko-osassa irtopäitä heilutellaan jopa koomisen usein

Onnistunut jatko-osa.

300: Imperiumin nousu (300: Rise of an Empire, 2014) poistuu Netflixin valikoimasta 31. toukokuuta.

Imperiumin nousu on jatkoa Zack Snyderin ohjaamalle 300-elokuvalle, joka perustui Frank Millerin sarjakuvaan. Jatko-osa keskittyy ateenalaiskenraali Themistoklesiin, joka johtaa kreikkalaisia sotaan Persiaa vastaan.

Noam Murron ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Sullivan StapletonEva GreenLena HeadeyHans MathesonCallan MulveyDavid WenhamRodrigo Santoro ja Jack O’Connell.

Episodin arviossa Imperiumin nousu sai neljä tähteä.

”300: Imperiumin nousu on maskuliinista viihdettä parhaimmillaan. Brutaalia miekkataitoa, nokkelia sotaharhautuksia ja häpeilemätöntä machoilua rintalihakset paljaana: Zack Snyderin 300 on saanut arvoisensa sisaruksen.”

”Mistään massoille tehdystä ja siivosta teinifantasiasta ei nimittäin ole kyse. Irtopäitä heilutellaan jopa koomisen usein ja jos Sormusten herrassa Gimli ei saanut kertaakaan kunnon osumaa aikaiseksi, tässä totisesti nähdään, mitä kirveellä ja muilla teräaseilla lyödessä oikeasti tapahtuu .”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut