Vielä hetken Netflixissä: Seksikkyyttä ja zombeja – päätähti tuhosi kuvauksissa 100 000 dollarin kameran

IMDb-arvosana on 5,8.

Netflixissä on vielä hetken aikaa elokuva Resident Evil: Afterlife (2010).

Zombiteurastus saa jatkoa, kun supersotilas Alice löytää Los Angelesista mahdollisen turvapaikan, joka saattaa kuitenkin osoittautua kohtalokkaaksi ansaksi. Turvapaikka herättää toivon ja matka käy Los Angelesiin. Perillä odottaa kuitenkin kauhua, mäiskettä ja räiskettä.

Näyttelijöinä Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts, Sergio Peris-Mencheta, Spencer Locke, Boris Kodjoe sekä Wentworth Miller. Ohjaajana toimii Paul W.S. Anderson.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin seuraavasti:

”Elokuvan huonoin puoli onkin, että varsinkin alkupuolen asioita ymmärtääkseen katsojan olisi pitänyt nähdä edelliset luokattomat osat. Toisaalta niidenkään näkeminen ei riitä selittämään kaikkia uutuuden tapahtumia. Se ei vaivaudu itsekään perustelemaan monia seikkoja, mikä ehkä on vain hyvä, sillä hirvittävän hölmön dialogin paras puoli on, ettei sitä ole kovin paljon. Katsojalle riittänee tietää, että umpipaha Umbrella-yhtiö on päästänyt karkuun viruksen, joka toimii selityksenä mitä omituisemmille peleistä tutuille olennoille ilman sen kummempia perusteluja.”

Erikoisena yksityiskohtana elokuvan tähti Jovovich onnistui ampumaan kuvauksissa 100 000 dollarin kameran hajalle.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 29.5.2021. Alla traileri.

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut