Vielä hetken Netflixissä: vähäpukeinen näyttelijäkaunotar yrittää selviytyä – ”saa pulssin kiihtymään ja katsojan kiemurtelemaan tuolissaan”

Katsomisen arvoinen trilleri haielokuvien ystäville.

The Shallows (2016) poistuu Netflixistä 15. tammikuuta.

Jaume Collet-Serran (Run All Night) ohjaamassa trillerissä Blake Livelyn esittämä Nancy on yksin surffaamassa syrjäisellä rannalla. Surffaaminen saa kauhean käänteen, kun hän joutuu verenhimoisen valkohain hyökkäyksen kohteeksi. Nancy jää saarroksiin luodolle. Turvallinen ranta on vain parin sadan metrin päässä, mutta sinne pääseminen ja selviytyminen on tuskan ja taistelun takana.

The Shallows tarjoaa hyvää ja jännittävää viihdettä etenkin haielokuvien ystäville. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Ei voi kieltää etteikö juoni olisi yhtä ohut ja heppoinen kuin Livelyn vaatetus, joka on todennäköisesti täytynyt olla kroppaan liimattu pysyäkseen kyydissä kaikessa mitä elokuvassa tapahtuu. Mutta oikeasti – ketä kiinnostaa?”

”Kuten yleensä tällaisissa tapauksissa, rakentelu on huomattavasti kiinnostavampaa kuin loppuratkaisu. Itse asiassa lopetus lähes pilaa koko ilon. Mutta elokuva saa pulssin kiihtymään ja katsojaan kiemurtelemaan tuolissaan.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable