Vielä hetken Netflixissä: väkivaltainen ja paikoitellen äärimmäisen julma sarjakuvaleffa – tavoittaa lähdemateriaalin hengen lähes täydellisesti

Humoristisen ja väkivaltaisen elokuvan kerkeää vielä katsomaan.

16.12.2017 00:02

Kick-Ass (2010) poistuu Netflixistä 19. joulukuuta.

Mark Millarin sarjakuvaan perustuva elokuva kertoo teinipojasta, joka päättää ryhtyä Kick-Ass-nimiseksi supersankariksi, vaikka hänellä ei ole mitään supervoimia. Kick-Ass kiinnittää pian toisten naamiosankareiden ja mafiapomon huomion.

Matthew Vaughnin ohjaaman sarjakuvasovituksen pääosissa nähdään Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage, Chloë Grace Moretz, Mark Strong ja Christopher Mintz-Plasse.

Kick-Ass on laadukas sarjakuvaelokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Episodin arviossa se sai aikoinaan neljä tähteä. Alla on ote arviosta.

Kick-Ass tavoittaa alkuperäisen sarjakuvan kirjaimen ja hengen lähes täydellisesti. Joitakin myönnytyksiä modernin teinielokuvan suuntaan on tehty, mutta edelleen hyväntahtoisuus ja pahuus iskevät vastakkain tavalla, joka pitää katsojan varpaillaan. Huumori ja kepeys saavat pahan maailman realiteetit tuntumaan entistäkin synkemmiltä. Toisaalta äärimmäinen julmuus tekee elokuvan hyvyydestä entistä puhtaampaa. Tärkeintä kuitenkin on, että ohjaaja Matthew Vaughn pitää elementit täydellisesti hallinnassaan. Sen sijaan, että hän veisi katsojan sarjakuvamaailmaan, hän tuo supersankaritarinoiden lainalaisuuksia meidän maailmaamme ja saa ne toimimaan uskottavasti.”

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia