Vielä hetken Netflixissä: Viiden tähden kostoelokuva – ”häkellyttävä saavutus”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 78.

21.6.2024 22:00

Netflixiin on lisätty The Revenant (2015).

Alejandro González Iñárritun ohjaama ja tositapahtumien inspiroima seikkailuelokuva sijoittuu 1800-luvulle. Turkismetsästäjä Hugh Glass joutuu karhun raatelemaksi erämaassa. Glassin metsästystoveri jättää tämän yksin kuolemaan, mutta Glass selviytyykin ja lähtee kostamaan.

Pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter ja Domhnall Gleeson.

The Revenant voitti kolme Oscar-palkintoa: paras miespääosa (DiCapiro), ohjaus (Iñárritu) ja kuvaus (Emmanuel Lubezki).

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 78. Episodin arviossa The Revenant sai viisi tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Alejandro González Iñárritu on nousemassa kovaa vauhtia maailman parhaiden ohjaajien kärkijoukkoon. Oscar-palkitun meksikolaisen kuudes pitkä elokuva on häkellyttävä saavutus, joka palauttaa elokuvantekemisen sen kaikkein äärimmäisimmälle fyysiselle tasolle. Samalla kyseessä on yksi kauneimmista ja runollisimmista elokuvista pitkään aikaan. The Revenant on verellä, kivulla ja luonnon kunnioituksella marinoitu eloonjäämisballadi, joka yhdistää Terrence Malickin ja Sam Peckinpahin elokuvatajun.”

The Revenant on läkähdyttävän fyysistä, katsojan hyiseen kokovartalovaippaansa kietovaa sataprosenttista elokuvantekemistä. Sen rinnalla The Hateful Eightissa lavastettu lumimyrsky tuntuu kelkkamäen laskemiselta auringonpaisteessa.”

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa