Vielä hetken Netflixissä: viiden tähden toimintaleffa – ”täydellinen elokuva omassa lajityypissään”

Leffa voitti kuusi Oscaria.

Mad Max: Fury Road (2015) poistuu Netflixin valikoimasta 31. heinäkuuta.

Alkuperäiset Mad Max -elokuvat ohjannut George Miller palasi luomansa maailman pariin vuonna 2015 ilmestyneellä Fury Roadilla. Postapokalyptisessa maailmassa vaeltava Max (Tom Hardy) kohtaa sotapäällikkö Furiosan (Charlize Theron), joka auttaa joukkoa naisia pakenemaan kulttijohtaja Immortan Joelta. Tästä alkaa huikea ja jännittävä pakomatka aavikon halki.

Mad Max: Fury Road voitti kuusi Oscar-palkintoa (paras puvustus, leikkaus, maskeeraus, lavastus, äänitehosteet ja äänitys) ja keräsi ylistystä kriitikoilta: leffan Rotten Tomatoes -prosentti on 97. Episodin arviossa elokuva viisi tähteä. Alla on otteita arviosta:

”Nyt kun Mad Max: Fury Road on nähty, voi sanoa, ettei se ole täydellinen elokuva. Se on kuitenkin täydellinen elokuva omassa lajityypissään.”

Mad Max: Fury Road on kaksi tuntia hengästyttävää toimintaa, joka yhdistää moderniin teknologiaan vanhanaikaista kerrontaa ja häpeämätöntä kasarifiilistä hyvässä ja pahassa – mutta ennen kaikkea hyvässä. Kaiken kruunaavat hienostuneet silmäniskut Millerin uran alkuaikojen muille aussituotannoille. Olivat luvatut useammatkin jatko-osat millaisia tahansa, Fury Road on jo lunastanut Mad Maxin paluuta vuosia odottaneiden toimintafanien odotukset.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut