Viggo Mortensen mursi hampaansa LOTR-kuvauksissa – etsi hampaan liejusta, laittoi taskuun ja jatkoi hommia

Hurja ukko!

19.12.2022 22:30

Viggo Mortensen mursi hampaansa Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia -elokuvan kuvauksissa, mutta herra ei ollut tästä moksiskaan.

Kaksi tornia ilmestyi 20 vuotta sitten, ja tämän kunniaksi Inverse julkaisi kattavan artikkelin elokuvan ikonisen Helmin syvänteen taistelun kuvauksista. Artikkelissa tuottaja Barrie Osborn muisteli Aragornia esittäneelle Mortensenille sattuneesta vahingosta.

– Viggon hammas murtui taistelun keskellä. Stunttityypit olivat laatineet koreografian kohtausta varten, ja Viggo ei ollut valmis. Häntä lyötiin suuhun, ja hänen hampaansa murtui. Mutta kuten useimmat näyttelijät olisivat tehneet, hän ei sanonut: ”Soittakaa agentilleni!” Hän etsi liejun keskeltä, löysi hampaansa, laittoi sen taskuunsa ja meni suoraan takaisin töihin. Se kertoo Viggon luonteesta, Osborne kertoi.

– Hän oli täysin omistautunut Aragornin esittämiselle. Hän halusi jopa korjata oman asunsa, kun se kaipasi korjauksia. Hän halusi myös matkustella Eteläsaarella omillaan sen sijaan, että olisi käyttänyt tarjolla olevia kulkuvälineitä. Hotelleissa asumisen sijaan hän leireili yksinään miekkansa ja onkivapansa kanssa, Osborne totesi.

Lähde: Inverse

Lisää luettavaa