Viimeisen jakson aikana palvelimet kaatuivat – tuleeko Kate Winslet -sarja Mare of Easttownille toista kautta?

Myös tähti kertoi mielipiteensä.

HBO Nordicilla viikoittain edennyt rikossarja Mare of Easttown on saanut päätösjaksonsa. Sarjan viimeisen episodin julkaisu tapahtui HBO Max palvelussa jo sunnuntaina, eikä tämä sujunut ongelmitta: suoratoistopalvelun käyttäjät raportoivat palvelun hidastelevan pian jakson julkaisun jälkeen ja moni joutui kirjautumaan ulos palvelusta odotellessaan vian korjaantumista.

Kate Winsletin tähdittämä murhamysteeri on ollut monien huulilla viime viikkoina. Jopa kauhukirjailija Stephen King otti Twitterissä (linkillä spoilerivaroitus!) osaa arvailuun, kuka tappoi Easttownissa asuneen nuoren äidin. Nyt kysellään, saako seitsenjaksoinen Mare of Easttown myös toisen tuotantokauden?

Winslet kertoi tuoreeltaan, että hän haluaisi näytellä pikkukaupungin rikostutkijaa jälleen.

– Minulla on häntä ikävä. […] Maressa on jotakin koukuttavaa, hän on niin hävytön ja rakastettava ja nerokas ja todellinen. Rakastin hänen näyttelemistään, Winston toteaa.

Sarjaa luotsannut Craig Zobel on kuitenkin toppuutellut haaveita jatkosta.

– [Toinen kausi] olisi jännittävää nähdä. [Mutta] tykkään tästä minisarjana, hän muotoilee. Myös HBO on kutsunut Mare of Eastownia minisarjaksi, joten jatkon mahdollisuus ei ole korkealla.

 

Lähteet: Screen Rant, TV Line