Viimeistä kertaa Playboyssa esiintyvä Pamela Anderson tekee yllättävän paljastuksen

Nakuilusta lehdessään luopuva Playboy muistetaan muun muassa Pamela Andersonin ensiesiintymisestä. Erityisesti 1990-luvulla pinnalla ollut näyttelijä/malli on ehtinyt esiintyä Playboyn kannessa yhteensä kolmetoista kertaa ja tekee sen pian neljännentoista ja viimeisen kerran.

James Francon haastattelemana Anderson muistelee uransa alkua ja sen kehittymistä, mutta paljastaa myös legendaarisen Werner Herzogin tavanneen näyttelijän roolia varten.

”Me lounastimme Chateau Marmontissa ja hän sanoi minulle, että ’sinussa on jotain erikoista. Sinun pitää olla valkokankaalla.’ En voinut uskoa, että hän sanoi niin. Hänellä on projekti minua varten ja toivon sen tapahtuvan. Pelkästään tieto siitä, että olen hänen tähtäimessään on imartelevaa”, Anderson kertoo.

The Playlist epäilee projektin olevan Herzogin vuosia kehityksessä ollut Vernon God Little. Pieneen texasilaiseen rajakylään sijoittuva elokuva kertoo koulukiusatusta pojasta, joka päättää ampua luokkakaverinsa ja itsensä. DBC Pierren romaaniin perustuvan mustan komedian on käsikirjoittanut Andrew Birkin (Perfume).

Pari vuotta sitten Herzog oli alustavasti kiinnittänyt Vernon God Littlen rooleihin Russell Brandin, Mike Tysonin, Austin Abramsin, Sasha Pietersen ja Pamela Andersonin. Herzog yrittänee yhä saada elokuvaa tehtyä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut