Villi huhu: Marvelilla riittää harvennettavaa, sillä MCU:hun pitää raivata tilaa uusille sankareille

Tämä oli odotettavissa, mutta onko tämä liian aikaista?

10.6.2020 20:16

Avengers: Endgame päätti kolme vaihetta kestäneen pitkän tarinajatkumon. Spider-Man: Far From Home oli vielä eräänlainen epilogi, jolla pedattiin neljättä vaihetta.

Ongelma on siinä, että veteraaninäyttelijät ovat jättämässä tai jo jättäneet Marvelin. Nyt huhuillaan, että laajamittainen harvennus olisi tulossa. Vanhojen sankareiden poistaminen jatkuu Falcon and the Winter Soldierissa, joka johtaa Thor: Ragnarökin tapahtumiin ja siihen, että Thor luovuttaa Mjölnirin Jane Fosterille.

MCU:sta lähtevät Paul Ruddin Ant-Man, jonka tilalle tulee Ant-Manin tytär, Jeremy Rennerin Hawkeyn paikan ottaa Kate Bishop ja Black Widow korvataan Yelenalla.

Viidennettä vaihetta varten on kehitelty seuraavanlaista: Shuri vetää Black Pantherin puvun päälleen, Ironheart ottaa Iron Manin paikan, Monica Rambeau on uusi Captain Marvel ja She-Hulk korvaa Hulkin.

Eräs mielenkiintoinen huhu on, että Tom Holland luovuttaa Hämiksen puvun Miles Moralesille, joka ilmeisesti saapuu MCU:hun Hämähäkkiversumi-animaatioleffasta (sen jatko-osassa on huhuiltu olevan myös oikeita näyttelijöitä).

Kaikki tämä tapahtuu samalla kun uusia sankareita esitellään MCU:hun.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa