Villin lännen meininkiä! Supernatural-tähden tuottama uutuussarja Walker: Independence sai ensimmäisen trailerin

Lupaavalta näyttää.

20.5.2022 15:30

Eilen järjestetyssä The CW -kanavan Upfronts-tapahtumassa paljastettiin esimakua syksyn tulevasta televisiotarjonnasta. Supernatural-esiosa The Winchesterin lisäksi tilaisuudessa nähtiin ensimmäistä materiaalia Walker-lännensarjan uudesta spin-offista, Walker: Independencestä.

Independence kuljettaa katsojansa 1800-luvun Texasiin. Villin lännen aika on kultaisimmillaan ja nuori Abby Walker löytää itsensä suuren tragedian seurauksena kasvavasta lännen kaupungista, Independencestä. Hän joutuu luottamaan paikalliseen pyssyniekkaan saadakseen tuotua kaupungin uuden sheriffin vastuuseen teoistaan.

Sarjan pääosassa nähdään Shadowhuntersista ja Arrowsta aiemmin tunnettu Katherine McNamara. Hänen seuraansa liittyvät Walkerissakin esiintynyt Matt Barr, joka esittää tällä kertaa hahmonsa esi-isää.

Supernatural-tähti Jared Padalecki päätuottaa sarjaa. Hän myös tuottaa ja tähdittää toisen tuotantokautensa juuri päättänyttä Walkeria eli kyseinen tarinamaailma on hänelle hyvin tuttu. The CW jatkaa luottamuksensa osoittamista suurimille tähdilleen tukiessaan myös näitä heidän uusimpia projektejaan.

Walkerin kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssä. Walker: Independence käynnistyy myöhemmin tänä syksynä Yhdysvalloissa ja toivottavasti Suomen esitystä ei tarvitse odottaa kovin kauaa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa